SPECIALE OBJECTEN
 
SPECIALE AANDACHT

 

De juiste verpakking zegt alles!

Om te kijken of we iets voor u kunnen beteken, maken we eerst een kennismakingsafspraak. Klikt het? Past uw verkoopobject bij het SUMMUM-concept. Kunnen wij het juiste object voor u vinden? Zo ja.... dan aan de slag!

 

Het SUMMUM aan marketing 

Speciale objecten vragen ook qua marketing een speciale aanpak. Zo gebruiken wij de beste fotografen en andere specialisten plus de modernste technieken om een object te presenteren op onder andere FUNDA. Zo is een exclusief pakket aan marketingmiddelen samengesteld.

Deze site is in ontwikkeling, binnenkort staat hier het hele summum-marketingpakket uitgelegd

 

Unieke marketing instrumenten

Daarnaast, wanneer de situatie er om vraagt, organiseren we verkoopacties, speciaal gericht op een bepaalde doelgroep en/of een opvallend object. Zoals een BBQ bij een buitenhuis, een vaartocht naar een object aan het water, een soiree met kunst in een groot herenhuis et cetera.

Voorbeeld case 1: Stadsvilla/grachtenpand te Leeuwarden (deze site is in ontwikkeling, lees binnenkort meer)

 


Voorbeeld case 2: Woonboerderij in MIedum (deze site is in ontwikkeling, lees binnenkort meer)

 

 

 

Kosten versus baten

Vanzelfsprekend gaat de kost ook hier voor de baat. Maar u zult aangenaam verrast zijn van de toegevoegde waarde die u voor uw euro krijgt. Voorgaande geeft u daarvan een goed beeld. Naast het feit dat wij los van elkaar en samen al heel lang en naar tevredenheid van velen in het vak zitten.

Graag geven wij u in een persoonlijk onderhoud een indicatie van wat u van ons kunt verwachten en wat uw kosten daarvoor zullen zijn.